DAP Silent Disco Systeem

24-12-22

DAP Audio stelt hun nieuwe Silent Disco systeem voor!

De nieuwe Silent Disco Hoofdtelefoon en zender van DAP zijn veelzijdiger dan hun naam doet vermoeden. Behalve dat ze mensen laten dansen op hun favoriete muziek, zijn ze geschikt voor een hele reeks toepassingen: rondleidingen, audiogidsen, conferenties, lessen, communicatie in meerdere talen en meer behoren tot de mogelijkheden.

DAP Silent Disco Hoofdtelefoon
DAP-D1821
DAP
DAP Silent Disco Hoofdtelefoon
Tot 450 m bereik in open lucht
Volume- en kanaalregeling
Li-ion batterij biedt speelduur tot 8 uur
LED-verlichting te bedienen via zender/toetsenbord (optioneel)
Schelpen inklapbaar om ruimte te besparen
De DAP Silent Disco Hoofdtelefoon is een hoofdtelefoon bedoeld voor gebruik bij stille disco's in combinatie met de DAP Silent Disco Zender (D1820). Met een bereik tot 450 meter kunnen luisteraars genieten van een enorme bewegingsvrijheid. De hoofdtelefoon is in staat een luid en krachtig geluid te produceren, terwijl de zachte oorkussens extern geluid onderdrukken. Met de volumeregelaar kunnen luisteraars hun individuele luistervolume instellen. Met 3 selecteerbare kanalen kan de hoofdtelefoon worden gebruikt in meerdere toepassingen, zoals een multi-DJ-opstelling, meerdere gelijktijdige lezingen, (reis)gids-toepassingen, enzovoort.

De schelpen van de hoofdtelefoon zijn voorzien van RGB LED's die het geselecteerde kanaal door middel van een kleur aangeven. De kleur kan worden overruled door het DAP Keypad voor LED-bediening van Silent Disco Hoofdtelefoons (D1822) dat op de zender kan worden aangesloten. De schelpen kunnen worden ingeklapt om opbergruimte te besparen. De interne Li-ion batterij van 500 mAh levert tot 8 uur stroom, afhankelijk van het volume. Hij kan in 2,5 uur worden opgeladen via de meegeleverde kabel en een 5V USB-voeding (50040, niet meegeleverd), of met de speciale DAP Oplader voor Silent Disco Hoofdtelefoon (D1823) die tot 20 hoofdtelefoons tegelijk kan opladen
€ 66,01
€ 51,59
prices incl. taxes and VAT
From 10 St
49,01 €
Available within 3 working days
Stock
Available within 3 working days