• Bekafun
  • Yamaha MGP24X analoge 24 kanaals PA-mixer met DSP

Yamaha MGP24X analoge 24 kanaals PA-mixer met DSP

YMH-MGP24X

- 24-kanaals PA-mengpaneel
- klasse A ‘D-PRE’ microfoonversterkers
- X-Pressive equalizer, gebaseerd op Yamaha's VCM techniek
- 31 bands GEQ op de master
- 3-band compressor op de stereo-bus
- professionele 1-knops compressor met LED indicatoren
- hoge kwaliteit digitale effect-processoren: REV-X en Classic SPX
- TAP knop voor tap delay
- stereo Hybrid, DSP audioprocessor


€ 1.960,28
€ 1.444,08
prices incl. taxes and VAT

1 in stock

De MGP24X van Yamaha is een analoog PA mengpaneel met interessante opties voor het gebruik van digitale technologie. U kan uw mix controleren over 24 kanalen, u kan uw toestellen aansluiten via de 24 Line inputs (16 mono en 4 stereo) en er zijn 16 microfooningangen met fantoomvoeding en een high-pass filter per kanaal.

Gegevens Yamaha MGP24X:


De D-PRE microfoonvoorversterkers van hoge kwaliteit zorgen voor een warm en vol geluid, dankzij het speciale circuit met meerdere lagen beschikt u over een groter vermogen en een lagere impedantie. U kan genieten van het volledige bereik van uw microfoons. Het is eveneens mogelijk om condensatormicrofoons te gebruiken want er is fantoomvoeding beschikbaar op elk kanaal. Via de uitgebreide EQ kan u elk detail van het geluid controleren, zo kan u de mix perfect aanpassen voor uw toepassing.

Dit is dan wel een analoog toestel, maar er werden verschillende opties voorzien om digitale technologie te gebruiken. Er zijn professionele DSP functies die eenvoudig kunnen gecontroleerd worden. Met de kwalitatieve effectprocessoren kan u leuke effecten toevoegen en het geluid optimaliseren voor de gebruikte ruimte, u beschikt onder andere over REV-X reverb en andere veel gebruikte effecten. In totaal zijn 16 digitale effecten beschikbaar die u zelf kan aanpassen. Er is ook de mogelijkheid om een iPod of iPhone aan te sluiten. Hiermee transformeert u uw toestel in een veelzijdige controller. Via de ingebouwde USB-poort kan u uw iPod of iPhone aansluiten, zo wordt uw toestel opgeladen en kan u tegelijkertijd ook media afspelen. U kan deze poort ook gebruiken om opnames te maken op of muziek af te spelen vanop een USB-apparaat, u kan opnemen in wav -of mp3-formaat.

Verder werden ook nog enkele geavanceerde functies ingebouwd. Zo is er bijvoorbeeld de Priority Ducker, deze maakt het mogelijk om voorrang te geven aan een microfoon en de rest van het geluid automatisch te dempen. De Leveler functie zorgt voor een automatische gelijkschakeling van het geluidsniveau van verschillende bronnen, een zeer praktische optie aangezien het geluid van verschillende toestellen kan variëren. En de Stereo Image optie biedt een perfecte stereo balans van het geluid, zo kan dit toestel zonder problemen gebruik worden in toepassingen waar een groot bereik nodig is.

PA mengpaneel
24 kanalen
16 microfooningangen
Met 48V fantoomvoeding
High-pass filter per kanaal
24 Line inputs (16 mono, 4 stereo)
D-PRE microfoonvoorversterkers
X-pressive EQ
Professionele DSP functies
16 digitale effecten
Ingebouwde USB-poort
Connectie voor iPod of iPhone (speel media af + laad toestel op)
Speel bestanden vanop USB-apparaat
Maak opnames op USB-apparaat in wav/mp3-formaat
Indien u opnames in wav-formaat wil maken: aanbevolen om harde schijf te gebruiken en geen USB-stick
Geavanceerde functies
Priority Ducker: geeft voorrang aan microfoon en dempt automatisch de rest van het geluid
Leveler: schakelt het geluidsniveau van verschillende bronnen automatisch gelijk
Stereo Image: zorgt voor perfecte stereo balans van geluid
Compressie met 1 knop
6 Aux Sends
2 FX Sends
Gratis MGP Editor app verkrijgbaar via App Store
Afmetingen: 819 × 565 × 169mm
Gewicht: 15.5kg