• Bekafun
  • GripponTube Curtain clamp

GripponTube Curtain clamp

DAP-89105

These clamps allow you to fix and remove drapery to, and from, any truss or fly-bar with a diameter ranging from 32 to 51mm; fast and hassle free. Just simply click the GripponTube to the trusses or bars for a secure hold of your curtains and use the ‘two-fingers pull’ for a quick release.


€ 11,98
€ 9,18
prices incl. taxes and VAT

From 100 St to 8,72 € (5% discount) Available within 3 working days

Een eenvoudige maar vooral snelle oplossing om gordijnen aan diverse soorten en maten buizen en trussen te bevestigen. De betrouwbare oplossing is nu eindelijk beschikbaar. De Grippon Tube is binnen één seconde te bevestigen én te verwijderen. Dat hij snel te verwijderen is betekent niet dat hij gemakkelijk loslaat. Een innovatief tandwielmechanisme aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de Grippon Tube enkel los komt als er aan de bovenkant getrokken wordt. Zo kunt u ook zonder enkel probleem de kabuki drop metode toepassen door gewoonweg een

De Grippon Tube kan een last aan van maximaal 20 kilo en past op buizen tot 51 millimeter. Aan de onderzijde kan een gordijn dat voorzien is van een oog bevestigd worden.

Datasheet(s)