CableJoG

CableJog est une marque spécialisée dans la conception et la production de testeurs de câbles et de solutions de gestion de câbles pour l'industrie informatique et réseau.

Kabel testers voor iedereen is het motto van CableJoG Ltd. Zij ontwerpen, produceren en distribueren een reeks kabeltesters. Een overzicht:

Al deze kabeltesters hebben ten minste één geheugenoptie waarmee snel vergelijkbare kabels kunnen worden getest. De kabeltesters van CablejoG controleren op continuïteit. De gedetecteerde minimale weerstand verschilt van model tot model, maar is altijd voldoende om een hele rol of kabelhaspel te testen. De AudioJoG-kabeltesters zijn ontworpen voor de Audio Professional die verschillende audiokabels moet controleren. Met behulp van twee AudioJoG-kabeltesters is het mogelijk om de kabel in situaties te testen zonder de kabeluiteinden samen te brengen in één eenheid. Testen worden uitgevoerd vanaf het lokale einde, maar de resultaten zijn aan beide kanten te zien.


Kabeltesters zijn de essentiële tool voor professionele audio-, semi-pro- en amateurtoepassingen. Palmer-kabeltesters zijn ontworpen om probleemoplossing eenvoudig te maken. Van de meest voorkomende aansluitingen tot multiformat-eenheden, inclusief USB- en RJ45-controle, is er een Palmer Cable Tester.


De Cable Tester Pro is uw ideale hulpmiddel voor het controleren van al uw audiokabels. Eenvoudig te gebruiken en stevig voor onderweg.


Procab

Procab est un fournisseur belge de câbles audio, vidéo et réseau. Procab garantit des câbles de qualité adaptés aux installations fixes ou au marché de la location