Herschik MIDI-patronen in live 12, Pas een verscheidenheid aan eenvoudige of complexe variaties toe op je MIDI-clips met nieuwe MIDI-transformaties! Voeg ornamenten en articulaties toe, teken versnellings- en vertragingscurves, verbind opeenvolgende noten en akkoorden, simuleer het tokkelen van een gitaar en zoveel meer.

Roep de melodieën, akkoorden en ritmes op met behulp van nieuwe MIDI-generatoren! Stel beperkingen in en laat je gekozen generator speelse en originele ideeën voor je creëren om te ontwikkelen en om te zetten in je eigen stijl.

Bewerk MIDI gemakkelijker door Gebruik te maken van het toetsenbord- en muisbewerkingen om MIDI op nieuwe manieren te bewerken. Split een noot in tweeën of hak deze in verschillende delen. Selecteer een set noten en voeg ze samen of laat ze een geselecteerd tijdsbereik vullen. Bovendien kun je toegang krijgen tot meer tools vanuit het paneel Notities Hulpprogramma's aan de linkerkant, zoals Fit Scale, Humanize, Add Intervals, en meer.

Begin nu te spelen met een van de nieuwe instrumenten en effecten van Live! Je zult al snel nieuwe texturen en technieken ontdekken om verdere experimenten aan te wakkeren.

Verdwaal in Meld! Live's nieuwe MPE-compatibele synthesizer is ontworpen voor geluidsvariatie, speelsheid en karakter. Uitgerust met twee onafhankelijke oscillatoren en een uitgebreide modulatiemarix blinkt Meld uit in textuurrijke soundscapes, harmonische en anatonale geluiden, en ritmische drones. De Macro oscillators van Meld bieden eenvoudige toegang tot complexe golfvormen die zijn gemaakt door verschillende synthese-methoden.Draai snel aan de knoppen voor subtractieve, FM-, granulaire en andere bronnen, kwantiseer de oscillatoren naar een toonladder en gebruik zelfs de LFO's van de ene oscillator om de andere te moduleren.

Listen to more sounds from Meld!

Geef je geluid een subtiele warmte - of breek het af met wilde vervorming. De nieuwe kleur- en saturatietool van Live bestaat uit drie verzadigingsfasen voor seriële, parallelle of zelfs mid/side- en multiband-configuraties. De ingebouwde compressor en terugkoppelingsrouting geven je nog meer manieren om je geluid vorm te geven, en de modulatiesectie stelt je in staat om dynamische, evoluerende verzadiging en kleur toe te voegen.

Granulator III, de nieuwste versie van de granulaire synthesizer van Robert Henke, introduceert expressieve controle waarmee je noten kunt buigen en vibrato en glissando kunt toevoegen. Bovendien kun je nu audio in realtime vastleggen en direct beginnen met manipuleren.

Alle upgrade opties vind je hier en kan je direct verkrijgen in onze winkel!